Rólunk, ahol a kovácsoltvas készül

  • Kovácsoltvas áruház Egyesült Acél Kft A kovácsoltvas magyarországi gyártójának áruházai Budakeszin és Budapesten, hatalmas választékkal várja vásárlóit.

    Egyesült Acél Kft. a magyarországi kovácsoltvas gyártó

Egyesült Acél Kft.

Cégünket 1988-ban alakítottuk meg, mint kovácsoltvas termék nagy- és kiskereskedést. Kovácsoltvas gyáregységünket 2002-ben indítottuk be Budakeszin, ez mind a mai napig gépi kovácsolt díszelemek gyártását végzi 1100 m2-es területen, kiváló szakemberek irányításával és korszerű technológiai berendezésekkel.

Megtalálhatók kovácsoltvas termékeink között:

  • mángorolt zártszelvények
  • mángorolt lapos-, négyzetacélok
  • csúcsdíszek
  • kovácsoltvas pálcák
  • kovácsoltvas díszítő elemek
  • "S" és "C" elemek

Bemutatóterem

kovácsoltvas termék bemutatóterem

Folyamatosan bővülő kínálat

Pesten található kovácsoltvas bemutató áruházunkat 2000-ben indítottuk be. Az itt található áruházban Magyarország legnagyobb kovácsoltvas elemeket bemutató boltját kívánjuk létrehozni. Mindkét telephelyünkön hatalmas, minden igényt kielégítő raktárkészletet igyekszünk tartani kovácsoltvas termékeinkből, a folyamatos kiszolgálás érdekében.

Testimonials

Termékskálánk folyamatosan bővül, igazodik az újabb és újabb igényekhez. Amennyiben nem találja katalógusunkban az Ön számára legmegfelelőbb kovácsoltvas terméket, lehetősége van személyre szabott, egyéni megrendelést legyártatni. Cégünknél a minőség és a megbízhatóság alapvető fontosságú: célunk, hogy valamennyi kedves Vásárlónk maximálisan elégedett legyen a cégünknél vásárolt kovácsoltvas kapu, korlát, kerítés, ablakrács, illetve előtető alkatrészekkel, kiegészítőkkel, úgy mint kovácsoltvas pálca, csúcsdísz, szálanyag, vagy bármely más kovácsoltvas díszítőelemünk.